0 το προϊόν

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συνεχίστε τις αγορές

Διανομή:

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται δεκτές από τις 09:00 έως τις 16:00! Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες απευθείας από το σύστημά μας (από το κουμπί «Αγορά») 24 ώρες την ημέρα!

 

Παραδίδουμε σε όλη τη χώρα με την εταιρεία ταχυμεταφορών Econt Express στη διεύθυνση του πελάτη ή στο γραφείο Speedex, Geniki στη σχετική πόλη. Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται με έξοδα του πελάτη και χρεώνεται σύμφωνα με τις τυπικές τιμές της εταιρείας ταχυμεταφορών.

 

Με την παραλαβή μιας αποστολής, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει το τέλος ταχυμεταφορών, ακόμη και σε περίπτωση απόρριψης αποστολής μετά από έλεγχο.

 

Επιστροφή/ανταλλαγή:

 

Στο https://sahimerdan.net μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε εύκολα, αλλά και να επιστρέψετε προϊόντα εύκολα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, ανεξάρτητα από τον λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παράδοσή του.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα πρέπει να παραλαμβάνει το προϊόν στο αρχικό του κουτί/συσκευασία με ετικέτα, χωρίς καμία ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη, χωρίς να έχει καταστραφεί ή να υποστεί καμία επεξεργασία.

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να λάβει μόνο την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος όπως ήταν τη στιγμή της αίτησης και της αγοράς. Σε περίπτωση που ο πελάτης ανακαλύψει εμφανή ελαττώματα στο προϊόν, μπορεί να επιστρέψει το προϊόν και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Ένα παράπονο για τα εμπορεύματα πρέπει να υποβληθεί αμέσως μόλις ανακαλυφθεί ένα ελάττωμα. Στην περίπτωση αυτή η παράδοση γίνεται με έξοδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

 

Προϋποθέσεις επιστροφής:

 

Τα έξοδα για τη μεταφορά (υπηρεσία ταχυμεταφορών) επιβαρύνουν το https://sahimerdan.net μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού (εργοστασιακά κατεστραμμένου εμπορεύματος) ή λανθασμένα σταλθέντα. Επίσης σε περιπτώσεις που ο πελάτης έχει πληρώσει ολόκληρη την αξία αντικαταβολής και λείπουν ένα ή περισσότερα είδη από την αποστολή. Τότε η επαναποστολή γίνεται με έξοδα του https://sahimerdan.net!

 

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραδόθηκε από εμάς συνοδεύτηκε από δώρο, κατά την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιστρέψετε και το δώρο.

 

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει περισσότερα από ένα πανομοιότυπα προϊόντα και επιθυμείτε να επιστρέψετε δύο ή περισσότερα από αυτά, μόνο ένα από αυτά τα προϊόντα μπορεί να ανοιχτεί. Τα υπόλοιπα πρέπει να βρίσκονται σε σφραγισμένη συσκευασία. Διαφορετικά, δεν θα γίνουν δεκτές.

 

Εγγύηση μετρητών:

 

Σε περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην ακόλουθη διεύθυνση: Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να παραληφθεί από εμάς σε καλή εμπορεύσιμη κατάσταση (όπως στάλθηκε από εμάς).

 

Για το σκοπό αυτό, ζητώ να εμφανίζεται η επιλογή «Δοκιμή και έλεγχος» κατά την παραγγελία της αποστολής μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών.

 

Η επιστροφή πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή. Μόλις η ομάδα μας εξοικειωθεί με το περιεχόμενο που επιστράφηκε, η αξία του επιστρεφόμενου αντικειμένου θα σταλεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.